top of page

Algemene informatie:

Zaal Breughel is gelegen achter het eetcafé en is makkelijk bereikbaar via de straat "Kerkakker".

De zaal heeft ook zijn eigen privé parking.

De zaal is voorzien van een eigen keuken, glazen, borden, bestek, handdoeken, toog, vestiaire en toiletten.

Kosten?

De kosten voor het huren van de zaal hangen af van de gelegenheid waarvoor de zaal gehuurd zal worden.

Voor meer informatie rond prijzen en data neem gerust contact op via telefoon, mail of spring eens binnen.

Gelegenheden:

Trouwfeest of verjaardagsfeest

De zaal is zeer geschikt om trouwfeesten of andere feesten in te geven omdat ze omgevormd kan worden naar ieders wens. Indien u met eten wenst te werken, hebben wij een vaste traiteur. Gelieve dit wel enige tijd op voorhand te melden zodat wij deze kunnen reserveren. Onze traiteur kan eventueel ook bediening voorzien. 

Koffietafel

Voor het huren van de zaal met als doel een koffietafel te houden worden geen huurkosten voor de zaal aangerekend. Voor de verschillende rouwmaaltijden hebben wij een aantal formules. Bij alle formules is het mogelijk om bediening, bestek, servetten en afwas te vragen. Deze worden wel aangerekend.

Formule 1 -> 14,50€

Witte, bruine, harde en zachte broodjes. Boter, kaas, gekookte ham, rauwe ham, préparé, krabsla. Op schotels o de tafels geplaatst, broodjes niet belegd, 4 stuks per persoon, koffie en thee inbegrepen.


Formule 2: -> 15,50€

Witte, bruine, harde en zachte broodjes. Boter, kaas, gekookte ham, rauwe ham, préparé, krabsla, 3stuks per persoon. Tomatenroomsoep of seizoenssoep, 1 broodje p.p. niet belegd met boter. Koffie, thee.


Formule 3 -> 18,50€

3 harde of zachte broodjes en 1 koffiekoek per persoon,. Brie, préparé, rauwe ham, gekookte ham, sla , tomaat, worteltjes, koffie, thee en droog gebak. Alles wordt in buffetvorm op de tafel geplaatst.


Formule 4 (koud buffet) -> 20,00€

Gerookte zalm, tomaat-garnaal, gevuld ei, rauwe ham met meloen, gestoomde zalm, varkensgebraad, Breydel ham met asperge , carpaccio van rund, koud groentenbuffet (sla, tomaat, worteltjes, aardappelsalade, cocktailsaus, tartaar, broodjes, boter).


Formule 5 (koude schotel) -> 14,00€

Koude schotel op bord, dit met assortiment van vis, vlees en groenten.

* Prijzen per persoon 

Vergadering, workshop,...

De zaal kan gebruikt worden voor vergaderingen, workshops, voorstellingen van producten, etc. 

Hiervoor is de zaal uitgerust met een volledige geluidsinstallatie, microfoon, beamer en groot scherm. Er is in de zaal ook wifi aanwezig zodat u toegang heeft tot alle gegevens die u eventueel nodig heeft.

Toneelvoorstelling

De zaal leent zich ook om toneelvoorstellingen in te geven. Het groot aantal stoelen, de parking en de bar zijn hier zeker een troef.

bottom of page